We luisteren graag naar de klant en stellen kritische vragen om samen tot een sterk concept te komen. Zo werkt Matt Art.

Al 40 jaar een begrip!

Matt Art Concept & Design is eind jaren ‘70 begonnen als full-service reclamebureau en richtte zich destijds op conventionele media. Technologische ontwikkelingen, de opkomst van het internet en social media, ook Matt Art is niet stil blijven staan. Inmiddels is Matt Art uitgegroeid tot een cross-mediaal reclamebureau. Maar nog altijd full-service!

Conventionele Media

Conventionele media

Hoe geweldig de digitale mogelijkheden ook zijn, de off-line media zoals drukwerk, beursstands, abriposters en (geschenk)verpakkingen blijven een belangrijk onderdeel voor het bouwen van een merk. De juiste mix, daar gaat het om.

Digitale media

Natuurlijk bieden wij ook alle digitale media aan, waar wij denken dat onze klanten die nodig hebben om hun doelgroep te bereiken. Online win-acties, e-mailings en iPad presentaties zijn net zo belangrijk in het proces als het aardigheidje dat op de beurs wordt uitgedeeld. En een mooie, representatieve website is voor vrijwel alle bedrijven de kern van hun imago.

Digitale media

Matt Art Team

Matt van Doorn, Directeur

Matt van Doorn

Matt is de oprichter van Matt Art en is sinds januari 2017 van het leven aan het genieten, trekt alleen nog achter de schermen aan de touwtjes.

Steven Joosten

Onze kritische hond die overal iets moois van weet te maken.

Steven Joosten, Vormgever
Sander de Rijk, Vormgever

Sander de Rijk

Accurate vormgever die graag op de productiestoel zit .

Ingrid Samson

Onze financiële vrouw die al sinds jaar en dag zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Ingrid Samson, Administratie

Weten wat MattArt voor u kan betekenen?

Bel 023 - 541 14 99 of mail ons voor een vrijblijvend gesprek

Kritische honden met een missie

Onze werkwijze

Elke opdracht start met een persoonlijk contact, zodat we goed weten wat onze klant van ons verwacht. De weg naar het eindresultaat verschilt per opdracht, maar bevat meestal een aantal vaste stappen.