Cases

Kuraray

Kuraray Dental Benelux verzorgt de distributie, marketing en sales van producten voor tandheelkundige en tandtechnische professionals. Kuraray introduceert regelmatig nieuwe producten, verzorgt praktijkcursussen en trainingen, faciliteert technische ondersteuning, etc.

Opdracht

Ontwerp de lay-out en opmaak voor een Europees magazine voor professionals in de tandheelkunde. Met de juiste balans tussen een wetenschappelijke en glossy uitstraling.

Creatie

Het meest lastige was om alle uitingen van de verschillende producten een uniforme Kuraray-uitstraling te geven voor het Magazine. Balancerend tussen aantrekkelijkheid in leesbaarheid en wetenschappelijke onderbouwing. Aangezien Matt Art het complete productassortiment van Kuraray in een eerder stadium heeft gefotografeerd en vrijstaand gemaakt, was voldoende beeldmateriaal voorhanden.

Resultaat

Het nieuwe Magazine BOND is geboren. Vol met informatie, nieuws en ondersteuning voor de professionals. BOND wordt 4 x per jaar uitgegeven in Europa.

Over de klant

In april 2012 sloegen Kuraray Medical Inc. en Noritake Dental Supply Co., Ltd. de handen ineen, waardoor Kuraray Noritake Dental Inc. ontstond. Kuraray Noritake Dental streeft naar een brede synergie op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige tandheelkundige producten, van keramiek tot composieten en zelfs biomaterialen.

Kuraray europees magazine
Kuraray europees magazine
Kuraray europees magazine