Cases

DTZ Zadelhoff

DTZ Zadelhoff/Cushman & Wakefield geeft 2 x per jaar factsheets uit met actuele landelijke en regionale ontwikkelingen op de kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. Daarnaast maakt DTZ een aantal rapporten beschikbaar voor de tablet.

Opdracht

Binnen een enorm strakke planning van 3 weken alle actuele informatie en cijfers vanuit alle regio kantoren consolideren. Alle losse regio factsheets opmaken, de bundel Nederland Compleet opmaken en een tabletversie maken.

Creatie

Nieuwe grafieken ontwerpen om bijvoorbeeld visueel het verschil te laten zien in opname en aanbod tussen kansrijke, kanshebbende en kansarme labels. Alle aangeleverde cijfers per regio laten inlopen in de grafieken en alle informatie vormgeven op twee overzichtelijke pagina’s. Het spreekt voor zich dat dit een enorme nauwkeurigheid en snelheid vraagt om alles op tijd te kunnen publiceren. Voor de tabletversie is het essentieel om alle informatie in een paar muisklikken beschikbaar te krijgen.

Resultaat

Naar volle tevredenheid van de klant verzorgt Matt Art al meer dan 20 jaar diverse publicaties en rapportages. De snelheid, accuratesse en flexibiliteit van Matt Art worden zeer gewaardeerd door de opdrachtgever.

Over de klant

DTZ Zadelhoff is sinds 15 november 2016 onderdeel van de Cushman & Wakefield groep. Al bijna 50 jaar de toonaangevende vastgoedadviseur in commercieel vastgoed met 14 vestigingen in Nederland en een wereldwijd netwerk. Cushman & Wakefield behoort tot de grootste vastgoedadvies-organisaties ter wereld.

DTZ Zadelhoff
DTZ Zadelhoff
DTZ Zadelhoff