Cases

Biodyl

Het product Biodyl, dat zorgt voor een krachtig herstel bij dieren na ziekte, moest een nieuwe, krachtige look & feel krijgen. Herintroductie op de Rundvee Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg; een agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij en akkerbouw met jaarlijks ruim 30.000 bezoekers.

Opdracht

Creëer een standontwerp voor Biodyl en laat buiten rundvee ook de overige doeldieren zien.

Creatie

Matt Art ontwikkelde een nieuw campagnebeeld voor Biodyl voor advertenties flyers en vertaalde dit door naar een standontwerp. Tevens maakte Matt Art een quiz voor i-pad, waarbij de bezoekers op grappige wijze werden getest over hun kennis van koeien in het algemeen en de melkproductie in het bijzonder.

Resultaat

Een opvallende stand tussen alle exposanten op de beurs en Biodyl is duidelijk ‘terug van weggeweest’. De i-pad quiz is door 90% van de standbezoekers ingevuld en alle winnaars zijn beloond met een Biodyl stalbezem.

Over de klant

Biodyl wordt vertegenwoordigd door Merial, een joint-venture tussen Rhône Mérieux en Merck Agvet. Merial heeft een zeer breed portfolio aan producten ter voorkoming en bestrijding van dierziekten in meer dan 150 landen wereldwijd.

Biodyl campagnebeeld
Biodyl iPad quiz
Biodyl beursstand ontwerp